Het is tegenwoordig mogelijk om online en ook via bepaalde app’s op uw smartphone bij de staatsloterij staatsloten aan te schaffen. De staatsloterij heeft dit gedaan om de klantvriendelijkheid te vergroten maar natuurlijk ook om nog meer staatsloten te verkopen.

 

 

Voordelen online staatsloten kopen

Het verkopen van staatsloten via de applicatie heeft voor veel mensen een aantal voordelen:

-) U kunt de staatsloten aanschaffen wanneer het u uitkomt. U bent niet meer gebonden aan de openingstijden van winkels die de loten verkopen.

-) U hoeft niet meer in een lange rij te staan om staatsloten aan te schaffen.

-) U hoeft bij slecht weer de deur niet meer uit om uw maandelijkse loten te kopen.

 

Nadelen online staatsloten kopen

Er zitten ook een paar algemene nadelen aan het online aanschaffen van staatsloten. Ten eerst is dit dat de drempel om te kunnen gokken verder verlaagd wordt. Sommige mensen zijn gevoelig om verslaafd te raken aan gokken. En wanneer zei op elk moment geld kunnen uit geven om te gokken is dat niet bevorderlijk voor hun verslaving. Een ander nadeel is dat minderjarige nu ook makkelijker loten kunnen kopen zonder toestemming van hun ouders. Wachtwoorden en inlog/pincodes zijn meestal binnen een gezin niet super geheim, dus wanneer het minderjarige kind de code weet en de smartphone in handen heeft kan hij of zij makkelijker loten kopen.

 

 

Belangrijk

Aan alle informatie op deze site kunnen geen rechten ontleend worden en dienen uitsluitend ter informatie.

 

©Info-Paleis. Alle artikelen op deze site vallen onder de auteurswet. Niets van deze tekst mag dan ook zonder toestemming op welke wijze dan ook gekopieerd worden.