Bijna iedereen in Nederland heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. Een steeds grotere groep hiervan is inmiddels overgestapt op een smartphone. De kenmerken zich vooral dat je de meeste functies en bedieningen doet door op het beeldscherm met je vinger te bewegen en te tikken. Het is zo handig en gemakkelijk dat wanneer je bent overgestapt niet meer zonder kan.

 

 

Touchscreen handschoenen voor een smartphone

Maar wat veel mensen niet weten is dat je vinger een op de een of andere manier zijn elektrische lading moet kunnen afgeven op het beeldschermpje wilt het beeldscherm je bewegingen herkennen. Zo een smartphone beeldscherm kun je namelijk ook niet bedienen met pen of een stokje. Je hebt daar speciale pennen voor. Ze werken dus ook niet wanneer je handschoenen aan hebt. Dit is verrekte onhandig wanneer je op de fiets zit of je wandelt buiten en je telefoon gaan af. Je kunt dan niet snel over het scherm ‘vegen’ om op te nemen.

 

Om dit ongemak te ondervangen bestaan er touchscreen handschoenen of smartgloves die speciale vingertoppen hebben waardoor je ineens wel met handschoenen aan je smartphone kunt bedienen. Er bestaan zeer veel verschillende merken en omschrijvingen voor zulke handschoenen. Ze verschillen ook in prijs van tien euro tot wel vijftig euro of meer.

 

 

Belangrijk

Aan alle informatie op deze site kunnen geen rechten ontleend worden en dienen uitsluitend ter informatie.

 

©Info-Paleis. Alle artikelen op deze site vallen onder de auteurswet. Niets van deze tekst mag dan ook zonder toestemming op welke wijze dan ook gekopieerd worden.