Wanneer u hardloopt in het donker wilt u zo goed mogelijk opvallen zodat andere weg gebruikers u niet over het hoofd zien en aanrijden. Vooral in de wintermaanden wanneer het al vroeg donker is en er veel verkeer op de weg is, is het belangrijk om goed op te vallen.

 

 

Led hardloop verlichting

Veel hardlopers beschikken over hardloopkleding of een muts of handschoenen waar reflecterend materiaal op is aangebracht. Dit reflecterende materiaal licht op wanneer er met licht op wordt geschenen. Maar in sommige gevallen is dat niet voldoende, want een fiets of autolamp schijnt alleen naar voren. Met led verlichting bent u nog meer zichtbaar voor het overige verkeer. Helemaal wanneer er een flitsstand op de led verlichting zit valt dat uitstekend op. Er zijn steeds meer items te krijgen voor hardlopers waar led verlichting is in verwerkt. Bekende voorbeelden zijn hoofdbanden, pols en armbanden. Maar tegenwoordig zie je ook steeds meer hardlopers met een led verlichting veiligheidhesje hardlopen. Deze hebben veel reflecterend oppervlak en zowel aan de voorkant als de achterkant led verlichting. U moet voor uzelf bepalen wat u het meest geschikt vind, mocht u ook led verlichting gaan gebruiken tijdens het hardlopen.

 

 

Belangrijk

Aan alle informatie op deze site kunnen geen rechten ontleend worden en dienen uitsluitend ter informatie.

 

©Info-Paleis. Alle artikelen op deze site vallen onder de auteurswet. Niets van deze tekst mag dan ook zonder toestemming op welke wijze dan ook gekopieerd worden.