Veilig uw hond uitlaten, gebruik een led verlichte halsband

Je ziet ze steeds vaker en het is maar goed ook: Honden met een rood oplichtende of knipperende halsband. De veiligheid van uw hond in het verkeer tijdens het uitlaten wordt hiermee veel hoger. De led verlichte halsbanden zijn ook steeds meer te verkrijgen voor een lagere prijs bij de dierenwinkels. Een led verlichte halsband is ook handig wanneer u ’s avonds met uw hond in het bos gaat wandelen en u hem los laat. U kunt zo snel en makkelijk zien waar hij zich bevind.

 

 

Veilig uw hond uit laten, gebruik een led verlicht hesje of bodywarmer

U kunt uw hond beter laten opvallen door hem een wandel halsband met led verlichting om te doen. maar wilt u uw hond nog meer laten opvallen kunt u er ook voor kiezen om een veiligheidshesje met led verlichting speciaal voor honden aan te schaffen. Er zijn modellen die u om de romp van uw hond heen doet, maar er zijn ook modellen waarbij je ook de voorpoten er door moet halen net zoals mensen armen zodat hij beter blijft zitten. Ook zijn er speciaal voor de winter bodywarmers met ingebouwde led verlichting te krijgen. Die houden uw hond lekker warm en maken hem opvallend voor auto’s en fietsers en de rest van het verkeer.

 

 

Is de led verlichting niet slecht voor de hond?

Sommige hondeneigenaren schaffen er geen aan omdat ze denken dat het niet goed is voor de hond. Over het algemeen blijkt dit ongegrond te zijn. bijna alle honden vinden het geen probleem om een brandend of knipperend lampje dicht bij zich te hebben. in het begin moeten sommige honden er aan wennen omdat ze er bang voor zijn. Maar dat gaat meestal zo over. U kunt bijvoorbeeld om het wennen te versnellen de led verlichte halsband of hesje ook af en toe binnenshuis omdoen. Dat is vertrouwd terrein voor uw hond en voelt hij zich snel op zijn gemak.

 

Belangrijk

Aan alle informatie op deze site kunnen geen rechten ontleend worden en dienen uitsluitend ter informatie.

 

©Info-Paleis. Alle artikelen op deze site vallen onder de auteurswet. Niets van deze tekst mag dan ook zonder toestemming op welke wijze dan ook gekopieerd worden.