Wat doet een Fake TV

Een Fake TV zorgt voor een lichteffect dat overeenkomt met een televisie. Hij is zo geprogrammeerd dat hij regelmatig verandert van lichtsterkte, kleur net zoals televisies doen wanneer u tv kijkt. Hierdoor lijkt het vanbuiten af net alsof er iemand tv aan het kijken is. Dit schrikt veel inbrekers direct af om te proberen uw huis binnen te dringen. Want de kans om gepakt te worden is hierdoor natuurlijk veel groter. Het is een apparaat ter beveiliging van uw huis wanneer u afwezig bent.

 

Hoe werkt een Fake TV

De led’s in de Fake TV zorgen voor een realistisch patroon van wisselingen van kleur, helderheid, vervaging, flikkering en beweging wat ook gebeurt wanneer u gewoon tv kijkt. Zeker wanneer u de Fake TV op de eerste verdieping aan heeft staan is lijkt voor een inbreker net alsof er iemand tv aan het kijken en het huis bewoond is. Dit wetende zullen de meeste inbrekers eieren voor hun geld kiezen een ander doelwit proberen uit te kiezen.

 

Energie zuinig door LED lampen

Een Fake TV verbruikt veel minder energie dan een standaard lcd tv. Het ligt natuurlijk aan uw huidige tv en aan het merk Fake TV dat u koopt hoeveel dit precies is. Maar het ligt zeker ergens tussen de 30 en 50 keer minder energie.

 

 

Fake TV met of zonder ingebouwde lichtsensor

Sommige modellen hebben ook een ingebouwde lichtsensor. Dit zorgt ervoor dat de Fake TV zijn helderheid kan afstellen op de donkerheid in de kamer. Dus hoe donkerder het wordt hoe harder de led’s gaan schijnen. Daarnaast zal de Fake TV ook willekeurig feller en minder fel gaan schijnen om een echte tv na te bootsen.

 

Zet de Fake TV ergens op de eerste verdieping

U kunt de Fake TV het beste op de eerste verdieping zetten. Inbrekers kunnen zo niet controleren of er echt iemand aan het tv kijken is. Het voordeel van de meeste Fake TV's is dat het kleine apparaatjes zijn. Afhankelijk van het merk en de prijs zijn ze ongeveer 15 x 15 x 15 cm groot.

 

Prijzen Fake TV

De prijzen van een Fake TV verschilt per merk en type. Een korte internet zoekopdracht gaf prijzen tussen de 15 en 35 euro. Maar veel meer geld dan deze bedragen zult u niet kwijt zijn aan een Fake TV.

 

Belangrijk

Aan alle informatie op deze site kunnen geen rechten ontleend worden en dienen uitsluitend ter informatie.

 

©Info-Paleis. Alle artikelen op deze site vallen onder de auteurswet. Niets van deze tekst mag dan ook zonder toestemming op welke wijze dan ook gekopieerd worden.