Heeft u een eigen website die u hebt gemaakt met het gratis programma Joomla! Dan kunt u er voor kiezen om zo nu en dan kant en klare Joomla! templates aan te schaffen bij experts die ze te koop aanbieden. Dit heeft namelijk een aantal interessante voordelen. Deze voordelen komen aan bod in het onderstaande artikel. De officiële naam van Joomla! is met een uitroep teken maar ik type in dit artikel wanneer ik Joomla! noem het zonder uitroepteken in verband met de leesbaarheid.

 

 

Het scheelt veel tijd, kennis en uitzoekwerk

Voor veel mensen met een website voor de hobby of als webwinkel is het beheren en onderhouden van de website geen kern activiteit maar het moet wel gebeuren. Zeker wanneer u gebruik maakt van Joomla en u alles zelf doet kost dit u veel tijd die u ook in uw hobby of bedrijf had kunnen steken. Alleen daarom is het al heel interessant om een goede, mooie betaalde template aan te schaffen waardoor uw website er toch mooi uitziet.

 

Joomla Experts maken mooie en goed werkende templates

In veel gevallen kennen die mensen die de Joomla templates aanbieden Joomla van binnen en van buiten omdat ze er veel mee werken. Hierdoor weten ze precies hoe ze een goede en mooie template moeten maken waar veel mensen plezier van kunnen hebben. En veel mensen die overstappen op het kopen van templates in plaats van het zelf bouwen geven vaak ook toe dat ze de gekochte Joomla template mooier vinden dan hun eigen template. 

 

U heeft altijd templates afgestemd op de laatste Joomla versie

Er verschijnen in relatief snelle tijd nieuwe versies van Joomla. En in sommige gevallen zorgt dit er voor dat oudere templates niet meer juist en mooi worden weergegeven wanneer u een software update doet. Vervolgens moet u uit gaan zoeken wat u moet veranderen en dit kan u veel tijd kosten.

 

 

Met meerdere templates kunt u afwisselen of uw site inhoudelijk onderscheiden

Bij veel template aanbieders krijgt u direct een hele set met templates. Veelal met verschillende kleuren of een net andere lay-out. U kunt hiermee makkelijk en snel testen wat u het mooist vind staan en wat juist niet. Want het is heel veel werk om zelf 8 a 10 verschillende templates te maken. En in veel gevallen kunt u van te voren niet geheel inschatten of iets wel of niet mooi is. Ook kunt u verschillende delen van uw website makkelijk van een andere lay-out voorzien om bijvoorbeeld een andere sfeer te creëren.

 

Wat zijn de kosten voor betaalde templates?

Het verschilt nogal wat je krijgt voor welke prijs. Zo zijn er bedrijven die een pakket met circa 20 templates aanbieden voor ongeveer 10 euro. Terwijl andere templates per stuk verkopen voor 2 a 3 euro. Zoekt u vooral goed rond op het internet, lees beoordelingen en durf vooraf vragen te stellen over service of eventuele simpele hulp.

 

Vraag wat er nog meer mogelijk is

U kunt voordat u de templates aanschaft ook vragen of diegene of bedrijf u eventueel helpt met het wijzigen vaan een kleurtje of het verwijderen van een knopje in de lay-out. Vooral kleinere eenmanszaken verlenen extra service zodat u tevreden bent en via mond op mond reclame hun extra klandizie bezorgt. Zo krijgt u toch een website die net anders is als de standaard template die u gekocht heeft.

 

Belangrijk

 

Aan alle informatie op deze site kunnen geen rechten ontleend worden en dienen uitsluitend ter informatie.

 

©Info-Paleis. Alle artikelen op deze site vallen onder de auteurswet. Niets van deze tekst mag dan ook zonder toestemming op welke wijze dan ook gekopieerd worden.